Imbracaminte profesionala

Afișez 1–16 din 58 de rezultate

Personalizeaza uniforma anagajatilor tai!

De ce sa investesti in echipament personalizat? Pentru ca este una din cele mai puternice modalitati de promovare, iar haina spune multe despre om, asa cum imbracamintea profesionala este cartea de vizita a companiei indiferent in ce domeniu activezi.

Fie ca ai nevoie de jachete de lucru, pantaloni, veste, salopete, uniforme de catering sau restaurant – camasi, tricouri polo, sorturi, cravate, costume complete de bucatar, ori activezi in domeniul sportiv si vrei sa faci o comanda de echipamente sportive personalizate, noi te ajutam cu cele mai bune propuneri si te  indrumam spre alegerea metodei de personalizare care se potriveste proiectului tau.

Produsele personalizate din gama noastra de imbracaminte de protectie si lucru sunt confectionate din materiale calitative, sunt comode si respecta standardele UE.

Atat uniformele medicale, halatele, uniformele de curatenie si cele din industria alimentara sunt cambrate si au modele modern.

Atunci cand vorbim de personalizarea echipamentelor de protectie si hainelor de lucru, recomandam de cele mai multe ori broderia computerizata.

Noi, in atelierul Zebra Advertising, avem posibilitatea sa personalizam textile prin mai multe metode, in functie de cantitate si material.

Broderia este rezistenta in timp si oferta un aer profesional, dar este limitata de numarul de culori si de complexitatea graficii.

O alta posibilitate de personalizare este serigrafia, foarte folosita pentru cantitati mari si designuri in culori plane.

Transferul de serigrafie este asemanator cu serigrafia, doar ca vopseaua se imprima pe un suport de vinil si apoi pe material cu ajutorul unei prese termice.

DTG este metoda prin care se printeaza cu cerneala pentru textile direct pe material. Culorile sunt vibrante si pretul nu depinde de numarul de culori.

Sublimarea este cea mai rezistenta posibilitate de personalizare pentru ca cerneala devine gaz la temperaturi inalte si practic intra in tesatura. Nu se pot sublima textilele care contin mai putin de 60% poliester si sunt colorate.

Cere oferta acum si beneficiaza de uniforme de calitate cu personalizare la preturi incepand de la 82 lei + TVA / 100 bucati uniforma completa personalizata (pret calculat pentru tunica medicala si pantaloni, personalizare pe tunica*logo).

Ne adresam atat clientilor din Bucuresti, cat si din tara!

Pentru mai multe detalii si/sau sugestii privind proiectul tau, nu ezita sa ne ceri oferta de personalizare pe office@zebra-advertising.ro.

Suntem mereu aici, la dispozitia ta!

Contact
Adresa:

Str. Traian Nr.190, Sector 2, Bucuresti
Cod postal: 024045

Telefon: +40 740 278 460

Email: office@zebra-advertising.ro

Copyright © 2022 Zebra Advertising SRL

Follow us: