Home /Publicitate INDOOR

Publicitate INDOOR

Zebra Advertising ofera servicii de Publicitatea Indoor, Indoor Advertising sau Signalistica Indoor care se desfasoara in locatii inchise cu trafic mare, si are scopul de a atrage atentia potentialilor clienti ce frecventeaza aceste spatii. 

   PUBLICITATE INDOOR (bannere amplasate in interior) este o forma de publicitate ce se desfasoara in locatii inchise, cu trafic mare si are scopul de a atrage atentia potentialilor clienti ce frecventeaza aceste spatii. 

 Cele mai eficiente locatii pentru publicitate indoor sunt lanturile de hypermarketuri si centre comerciale din Romania, mall-urile, cladirile de birouri, reteaua de metrou Metrorex Bucuresti

   PUBLICITATEA INDOOR poate fi realizata prin: bannere, mesh-uri, decorare cu autocolant, reclama in lifturi, steaguri, reclame luminoase, reclame video, reclama pe carucioarele de cumparaturi, etc. Aceasta ofera beneficii pe care alte mijloace de promovare nu le pot oferi: fixarea in memoria consumatorilor, datorita expunerii indelungate a mesajului captarea atentiei unui public larg; costuri de expunere reduse in comparatie cu alte metode de promovare.

Aceasta metoda este foarte eficienta, iar metodele si suporturile de promovare pot fi adaptate obiectivelor si particularitatilor fiecarei companii: printuri de mari dimensiuni (pe hartie, autocolant, tapet), afise, casete de interior, decorare standuri cu autocolant, placute indicatoare, sisteme de afisaj, stickere, obiecte promotionale personalizate etc.

Contact
Adresa:

Str. Traian Nr.190, Sector 2, Bucuresti
Cod postal: 024045

Telefon: +40 740 278 460

Email: office@zebra-advertising.ro

Copyright © 2021 Zebra Advertising SRL

Follow us: