Home /Publicitate INDOOR

Publicitate INDOOR

Zebra Advertising ofera servicii de Publicitatea Indoor, Indoor Advertising sau Signalistica Indoor care se desfasoara in locatii inchise cu trafic mare, si are scopul de a atrage atentia potentialilor clienti ce frecventeaza aceste spatii. 

   PUBLICITATE INDOOR (bannere amplasate in interior) este o forma de publicitate ce se desfasoara in locatii inchise, cu trafic mare si are scopul de a atrage atentia potentialilor clienti ce frecventeaza aceste spatii. 

 Cele mai eficiente locatii pentru publicitate indoor sunt lanturile de hypermarketuri si centre comerciale din Romania, mall-urile, cladirile de birouri, reteaua de metrou Metrorex Bucuresti

   PUBLICITATEA INDOOR poate fi realizata prin: bannere, mesh-uri, decorare cu autocolant, reclama in lifturi, steaguri, reclame luminoase, reclame video, reclama pe carucioarele de cumparaturi, etc. Aceasta ofera beneficii pe care alte mijloace de promovare nu le pot oferi: fixarea in memoria consumatorilor, datorita expunerii indelungate a mesajului captarea atentiei unui public larg; costuri de expunere reduse in comparatie cu alte metode de promovare.

Aceasta metoda este foarte eficienta, iar metodele si suporturile de promovare pot fi adaptate obiectivelor si particularitatilor fiecarei companii: printuri de mari dimensiuni (pe hartie, autocolant, tapet), afise, casete de interior, decorare standuri cu autocolant, placute indicatoare, sisteme de afisaj, stickere, obiecte promotionale personalizate etc.

Publicitate in lift

Zebra Advertising va ofera servicii de inchiriere spatii publicitare din lifturi amplasate in ansambluri rezidentiale din Bucuresti dar si in hoteluri din statiunea Mamaia.

Peste 450 de lifturi din blocuri de locatari din Bucuresti

Publicitate metrou Metrorex Bucuresti

Inchiriere spatii publicitate metrou Metrorex Bucuresti

Zebra Advertising va ofera spre inchiriere spatiile publicitare in interiorul si exteriorul garniturilor de metrou, pe toate magistralele – M1, M2, M3 si M4.

Magistralele de metrou sunt tranzitate zilnic de peste 700.000 de persoane, iar variantele de expunere sunt:

– stickere amplasate in interiorul garniturilor de metrou
– colantarea usilor si a geamurilor pe exterior

Principalul avantaj al campaniei publicitare in sau pe metrou, este reprezentat de fluxul foarte mare de calatori zilnici, astfel garantand vizibilitatea sporita a reclamelor.

Spatiile publicitare din interiorul sau exteriorul unui metrou pot fi inchiriate integral, astfel ca nu putem combina mai multe campanii in acelasi timp.

Contact
Adresa:

Str. Traian Nr.190, Sector 2, Bucuresti
Cod postal: 024045

Telefon: +40 740 278 460

Copyright © 2023 Zebra Advertising SRL

Follow us:

× How can I help you?