Cadouri personalizate

Afișez toate cele 6 rezultate

Impresioneaza oferind un cadou personalizat!

Cu orice ocazie iti poti arata aprecierea printr-un cadou special, personalizat. In functie de eveniment si de persoana, iti propunem  idei de cadouri inedite, amuzante, pentru barbati, femei sau copii, cadouri corporate premium sau cadouri tematice pentru sarbatori: Craciun, 1 Martie, 8 Martie sau Valentine’s Day.

Gama noastra de produse cuprinde cadouri ce se preteaza pentru parteneri de business, angajati, dar si pentru cupluri, prieteni si familie si include urmatoarele categorii, dar nu numai: cadouri business cadouri profesori, cadouri absolvire, cadouri nuntă, cadouri romantice, cadouri soț/soție, cadouri botez/copii, cadouri bărbați, cadouri femei, cadouri doctori, cadouri polițiști, cadouri șefi, cadouri avocați, cadouri medici, cadouri pentru iubit/iubita, cadouri mame, etc.

La noi gasesti de la seturi haioase sau serioase, pana la brelocuri, cani si tricouri personalizate, cere-ne oferta pe office@zebra-advertising si noi te ajutam sa gasesti cadoul potrivit.

In urma cererii vei primi un mail cu propunerile noastre si oferta de pret in functie de cantitatea solicitata.

Putem onora comenzi incepand de la o bucata, pana la cantitati mari pentru companii, folosind echipamente de ultima generatie.

Daca esti in lipsa de idei, noi te putem ghida in functie de cantitatea pe care o doresti, culori specific proiectului, cat si domeniul de activitate. Toate acestea sunt factori decisivi in alegerea cadoului perfect. Produsele noastre sunt variate, astfel ca putem gasi impreuna cel mai bun cadou indiferent de complexitatea proiectului.

Metodele de personalizare disponibile in atelierul nostru sunt tampografie, transfer de serigrafie, broderie, gravura laser, sublimare, serigrafie, print digital UV, timbru sec si productie publicitara. Te ajutam si cu grafica digitala, logo, ilustratii si designuri diverse.

Suntem o echipa restransa, insa implicati si entuziasti, reusim de fiecare data sa multumim cererile clientilor nostri. Astfel, consideram parteneriatul una dintre motivatiile noastre de a deveni mai buni cu fiecare proiect.

Ne adresam atat clientilor din Bucuresti, cat si din tara!

Pentru orice intrebare suntem mereu aici, la dispozitia ta!

Contact
Adresa:

Str. Traian Nr.190, Sector 2, Bucuresti
Cod postal: 024045

Telefon: +40 740 278 460

Copyright © 2023 Zebra Advertising SRL

Follow us:

× How can I help you?