Agende Personalizate

Afișez toate cele 37 de rezultate

Agende Personalizate

Agenda este perfecta pentru orice tip de business, indispensabila pentru organizarea si planificarea sarcinilor si a intalnirilor zilnice. De asemenea, o agenda personalizata este potrivita pentru cadourile corporate oferite partenerilor de afaceri, clientilor si propriilor angajati.

Fie ca alegi o agenda cu coperta dura, buretata, din piele naturala, bambus, piele ecologica sau din carton reciclat, cu sau fara semn de carte, noi te ajutam in alegerea modelului, cat si a metodei de personalizare ce se preteaza cel mai bine cerintelor tale.

In gama nostra de produse poti gasi agende, notebook-uri si notes-uri de culori si texturi diferite cu file albe sau dictando, datate sau nedatate, avand dimensiunile uzuale, A5 si A4, dar si atipice ca A7 si A6.

Avem posibilitatea de a personaliza prin tampografie, print digital, sublimare, transfer serigrafic, gravura laser, timbru sec si folio, si in functie de dorintele clientului si tipul de agenda ales, putem aplica atat logo-ul cat si text sau chiar poza.

Daca iti doresti o agenda personalizata handmade unicat, te putem ajuta si in acest sens, graficianul nostru picteaza si manual cu vopsea speciala pentru piele.

De multa vreme, in strategia de marketing a companiilor intra oferirea de obiecte promotionale pentru rezultate de success.

Cere acum oferta si beneficiezi de agende personalizate cu preturi de la 11 lei + TVA /bucata pentru o comanda de 100 bucati agende imprimate.

In functie de preferinte va putem oferi agende standard, dar de buna calitate sau agende premium accesorizate cu elemente deosebite, cu ar fi pietre semipretioase.

Recomandam si achizitionarea unui pix personalizat alaturi de agenda, impreuna formeaza un cadou business de success datorita utilitatii lor.

Ne adresam atat clientilor din Bucuresti, cat si din tara!

Pentru mai multe detalii si/sau sugestii privind proiectul tau, nu ezita sa ne ceri oferta de personalizare pe office@zebra-advertising.ro.

Suntem mereu aici, la dispozitia ta!

Contact
Adresa:

Str. Traian Nr.190, Sector 2, Bucuresti
Cod postal: 024045

Telefon: +40 740 278 460

Email: office@zebra-advertising.ro

Copyright © 2022 Zebra Advertising SRL

Follow us: